g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts

Error: Contact form not found.

Follow Us:
Til Topp

Nybygg / Tilbygg

Snekker / Tømmertjenester

Malertjenester

Renovering

Rehabilitering

Salg av vindu og dører

Om Oss

DaiDo er en entreprenør innen byggebransjen som kan bistå både deg som privat- og bedriftskunde. Hos oss får du rett og slett den jobben som har ventet på fullføring nemlig det – fullført.
Vi tilbyr tjenester knyttet til nybygg, rehabilitering, renovasjon, oppussing, vegger, gulv, vinduer, og dører, bare for å nevne et par områder. Vårt mål er å hjelpe folk med å få det fint hjemme, og både å kunne fullføre jobben innen tidsfrist og kostnadsrammer.

Er godt fornøyd med Daido Bygg as br4ukte dem i Vestlia borettslag Sarpsborg på utvendig vedlikehold , vask og maling av 4 blokker.

Einar Ferstad

Daido as har i høst malt alle våre fasader her i Minneveien Borettslag. Alt fra planlegging, kontraktundertegning til gjennomførelse av arbeidet har gått hyggelig og ryddig for seg, til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med resultatet, som ble utført raskt, effektivt og profesjonelt. En serviceinnstilt bedrift, som vi gjerne benytter igjen, og gladlig anbefaler til andre.

Caroline Johansen Styreleder, Minneveien Borettslag AL

DaiDo AS gjennomførte våren 2019 et større oppussingsprosjekt på vår sommerhytte. De sto for bytting av kjøkken, legging av nytt gulv med varmematter, innsetting av vindu og heve-/skyvedør i stue samt montering av utvendig solskjerming på to soverom. Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort og jobben ble levert på avtalt tid og til avtalt budsjett. Vi anbefaler gjerne Daido AS til andre som trenger denne typen tjenester!

Med vennlig hilsen, Espen

TILBAKEMELDNG VEDRØRENDE UTFØRT MALERARBEID FOR KVARTSVEIEN BOLIGSAMEIE

Styret i Kvartsveien Boligsameie er meget fornøyd med de maler-arbeider firma DaiDo AS har foretatt på sameiets boligmasse. Arbeidene ble utført på en meget tilfredsstillende måte og innenfor de oppsatte tidsfrister. På bakgrunn av ovenstående har vi ingen problemer med å anbefale firmaet DaiDo AS til andre.

Med vennlig hilsen, For Kvartsveien Boligsameie, Jan-Erik Bruun, Styreleder

Vi har i lengre tid samarbeidet med Daido AS, og er svært fornøyd. De har en helt egen unik «drive» og leverer alltid som avtalt med topp kvalitet. Det som imponerer meg mest, er at de ofte gjør mer en man kan forvente, og jeg har stor respekt for arbeidsmoralen til gutta. Det er det som skiller klinten fra hveten!

Med vennlig hilsen, Hans Richter Johansen, Daglig leder, Moss Hus & Hagesenter

Jeg er veldig fornøyd med jobben DaiDo AS gjorde på terrassen til huset mitt (beising og montering av et terrassetak). De leverte som avtalt, til avtalt tid og er veldig hyggelige folk.

Med vennlig hilsen, Trine Lise Wahl, Daglig leder, M8 Eiendom AS

Vi har i høst byttet alle rutene i huset til min mor på Fjellhamar. Vi er veldig fornøyde med resultate påde nye rutene. Vi er og meget fornøyde med hvordan jobben ble gjort. Veldig pent arbeide og alt til rett tid. De nye rutene er veldig flotte å se på. De er støyisolerende , de er varmeisolernde og ikke minst de er vedlikeholdsfrie. Det er tre glass og med sprosser inne i rutene. Naboer titter og sier dette er veldig flott. Vi kan anbefalle alle å bruke dette firmaet .

Med hilsen, Synnøve Hansen

Jeg har siden mai 2014 benyttet Dainius Okunevas og hans firma ifm arbeider og ombygging av min vaskekjeller, herunder utskifting av kjellervindu i samme kjeller. Dainius og hans folk under arbeidsoppdraget vært presise, raske og effektive å ha å gjøre med. Nøyaktigheten i Deres arbeid er etter min erfaring særdeles god og som beboer har jeg sluppet at arbeidene har pågått i lengre tid enn nødvendig. Han og hans stab av håndverkere er hyggelige, enkle og greie å samarbeide med og det var aldri problemer med å diskutere løsninger. De følger selvsagt alle norske normer som for eksempel våtromsnormer mv. Dainius er særlig nøye på å levere anbud og spesifikasjoner, i tillegg til detaljerte kvitteringer slik at det var lett og greit å følge opp regnskapet for prosjektet og holde seg innenfor planlagte rammer/budsjett! Det er første gang jeg opplever! Dainius leverte også et kjellervindu produsert i Litauen og hans stab monterte dette. Dette vinduet (ramme i plast) har til fulle tilfredsstilt mine forventninger kvalitetsmessig og kan trygt anbefales overfor andre. Dainius, hans firma og stab av medarbeider/håndverkere anbefales på det varmeste!

Vennlig hilsen, Skule Rønning 1580 RYGGE

Vi engasjerte DaiDo og Dainius Okunevas til å bytte 3 kjellervinduer, samt å bygge om fasaden i stua ved å bytte ut 3 panoramavinduer med 2 vinduer og en skyvedør. I tillegg ble det byttet ut en verandadør. Vi valgte å bestille alt sammen hos DaiDo og Dainius Okunevas. Vinduer og dører ble produsert i Litauen, og vi valgte vinduer og dører med PVC karmer for å redusere framtidig vedlikehold. Vi fikk pris og leveringsdato på forhånd, og alt fungerte perfekt. Vinduer og dører ble levert når de skulle, og håndverkerne fra DaiDo og Dainius Okunevas kom som avtalt og utførte jobben som avtalt, til avtalt pris. Kvaliteten på utført arbeid var også utmerket. Jeg kan anbefale DaiDo og Dainius Okunevas på det varmeste.

Trond Williksen
© Løsning: Nordic IT Solutions