g

Gravida proin loreto of Lorem Ipsum. Proin qual de suis erestopius summ.

Recent Posts

Error: Contact form not found.

Follow Us:
Til Topp
Image Alt

Om Oss

Om Oss

Vi er et entreprenørselskap innen bygg som jobber med både privat- og bedriftskunder. Vi tar både små og store oppdrag og er stolte over å levere kvalitet til våre kunder. Sammen på laget har vi dyktige fagfolk som har både erfaring og kompetanse for å kunne realisere din boligdrøm.

Typiske rehabiliteringsoppdrag er ombygging, tilbygg og påbygg til eksisterende bygningsmasse, restaurering, bygging av bad og kjøkken, innsetting av dører og vinduer, omlegging av bad, malertjenester, flislegging, renhold, gips konstruksjon.

Enten du trenger å male utsiden eller innsiden av ditt hjem, så kan vi hjelpe deg med å få det fint me96+-d vår ekspertise.

På innsiden av ditt hjem kan vi hjelpe deg med å forbedre ethvert rom. Blant annet tilbyr vi montering av gipsplater i dine vegger. Vi installerer også diverse typer gulv og parkett. Dersom du skal få det fint, så gjelder det å sette noen på jobben som har vært borti det før. Dette gjelder da kanskje spesielt flisene på badet, en jobb vi mange ganger har gjort kundene fornøyd med. Sist men ikke minst tilbyr vi diverse tjenester knyttet til dekor for ditt hjem.

Vi tilbyr alltid den beste prisen som er mulig, og er villige til å gi råd til våre kunder om hvordan de kan spare penger på forskjellige aspekter.

10 fast ansatte håntverkere innenfor bygg

2014

one

Selskap etablert oktober 2014 (Lager og kontor i Moss)

Etablert av Dainius Okunevas (Utdannet håndtverker)

2020

Two

5.3 M Omsetning
2021

Three

7.4 M Omsetning
2022

Four

13.9 M Omsetning
2023

Five

10 M Omsetning Del av NordPett Gruppen fra desember 2023 (Nye forretningsområder
Balkonginnglassing
Solcelleanlegg
Sentral godkjennning)
2024

Six

Estimert oms. 2024 20 M (lower opacity like 80%)

Forhandler for NIKA / LUKKAN produkter fra januar 2024

© Løsning: Nordic IT Solutions